Liverpul ne prodaje Suaresa

Izvršni direktor Liverpula Jan Ejr rekao jeda klub nema nameru da proda Luisa Suaresa, uprkos izjavama urugvajskog napadača.

Izvor: SK

Četvrtak, 21.03.2013.

11:27

Default images

Suares je urugvajskim medijima rekao da bi razmotrio eventualne ponude, iako je prošlog avgusta na četiri godine produžio ugovor sa klubom sa Enfilda.

"Možete da čitate izjave koje je dao na maternjem jeziku, možda je došlo do problema sa prevodom. Prošlog leta je produžio ugovor i ne želimo da ga prodamo. On je fantastičan igrač i mnogo doprinosi našoj ekipi", rekao je Ejr.

"Uvek će biti takvih priča, posebno kada se približava letnji prelazni rok, jer tada ljudi postavljaju pitanja", dodao je on.

Suares je rekao i da je "veoma srećan" u Liverpulu, zbog čega Ejr veruje da će 26-godišnji napadač ostati na Enfildu.

"Drago nam je što je Luis kod nas. Igrače kontaktiraju ostali klubovi, to je fudbal. Svaki igrač ima izbor, Luis ima četvorogodišnji ugovor i nadam se da će ostati do kraja", rekao je Ejr.

Suares je ove sezone odigrao 29 mečeva za Liverpul u Premijer ligi i postigao 22 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: