Izaberite tim Srbije za Maksimir

U radijskoj emisiji B92 „Sa terena“ od 14.30h imaćete priliku da izaberete svoj idealni tim Srbije za meč sa Hrvatskom na Maksimiru.

Izvor: SO

Četvrtak, 21.03.2013.

09:28

Default images

Takođe, oko podneva u Zagreb stiže i izveštač B92 Vladimir Đorđević, koji će se direktno uključiti u emisiju i preneti nam atmosferu iz glavnog grada Hrvatske dan pre utakmice.

Za koju od sledeće tri postave biste se vi odlučili:

Formacija 4-4-1-1: Stojković, Ivanović, Nastasić, Subotić, Kolarov, Petrović, Tošić, Kuzmanović, Tadić, Đuričić, Đurđić
Formacija 4-2-3-1: Stojković, Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov, Ignjovski, Kuzmanović, Đuričić, Tadić, Tošić, Đurđić.
Formacija 3-4-2-1: Stojković, Ivanović, Nastasić, Subotić, Basta, Kolarov, Ignjovski, Kuzmanović, Đuričić, Tadić, Tošić.

Možete da izaberete jednu od ponuđene tri opcije, ali i da sastavite ’svoj’ tim. Svoje mišljenje saopštite putem komentara, kao i u emisiji „Sa terena“ od 14.30h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

178 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: