Vaclav Pilar završio sezonu

Čeh Vaclav Pilar verovatno neće dobiti šansu da debituje za Volfsburg ove sezone, iako je u grad automobila stigao još prošlog leta.

Izvor: FH

Utorak, 05.02.2013.

20:00

Default images

Trener Volfsburga Diter Heking ne očekuje da će se Pilar vratiti na teren do kraja sezone i smatra da bi sve drugo bilo iznenađenje.

Pilar je povredio koleno u avgustu dok je imao obaveze sa reprezentacijom Češke, a operisan je u septembru. Kako oporavan ne idu na bolja, predpostavlja se da je sezona za njega završena, iako je nije ni počeo.

Pilar ima 24 godine i igra na poziciji krilnog fudbalera, došao je u Volfsburg na početku sezone iz češke Viktorije iz Plzenja, ali zbog te povrede još nije imao priliku da debituje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: