Rejna: Nismo ni blizu najboljih

Golman Liverpula Pepe Rejna rekao je da njegov klub ove sezone ne može da se nosi sa Čelsijem i mančesterskim rivalima Junajtedom i Sitijem.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 05.02.2013.

15:30

Default images

Liverpul trenutno zaostaje čak 26 bodova za vodećim Junajtedom, a devet za Totenhemom, koji drži poziciju koja vodi u LŠ.

Navijače "crvenih" najviše zabrinjava nemoć protiv timova iz gornje polovine – od 13 mečeva a ekipama u Top 10, oni nemaju nijednu pobedu, izgubili su 6, a remizirali 7 utakmica.

"Siti, Junajted i Čelsi imaju prednost u odnosu na nas, kako u finansijskom pogledu tako i kada se gleda sastav ekipe. Postoje razlozi zbog kojih su toliko odmakli na tabeli, a to nije zato što imaju jednog ili dva bolja igrača. Trenutno ne možemo da se nadmećemo sa velikim klubovima", rekao je Rejna za špansku Marku.

Dok Junajted ima rekordnih 20 pobeda iz 25 mečeva, Liverpul je zabeležio samo devet trijumfa – dva protiv Noriča, dok su po jednom savladani Vest Hem, Sanderlend, Fulam, Sautempton, Reding, Vigan i QPR.

On je istakao da ne smatra da je njegova loša forma najviše uticala na rezultate kluba sa Enfilda.

"Neki kažu da imam lošu sezonu iza sebe, iskren da budem, mislim da sam odigrao samo tri loša meča i to na početku godine. Dosta utakmica sam propustio zbog povrede i ovo je najčudnija sezona od dolaska u klub", dodao je Rejna.

Španskom reprezentativcu ugovor sa Liverpulom ističe u junu 2014. godina, a mediji spekulišu da bi mogao da se vrati u Barselonu i zameni Viktora Valdesa, koji je najavio odlazak iz kluba. Nedavno je njegov otac Migel Rejna, koji je bio Barselonin golman sedam godina, rekao da bi voleo da se njegov sin vrati kući.

"Imam ugovor sa Liverpulom i ne razmišljam o odlasku, smiren sam i skoncentrisan na utakmice. Barselona je defintivno najbolji tim na svetu, po stilu igre i veličini kluba. Moj tata je to rekao jer je vezan za taj klub i želi najbolje za mene", zaključio je Rejna.

Rejna je prošao sve mlađe kategorije Barselone, a za katalonski klub branio je na 30 utakmica u periodu od 2000. do 2002. godine.

Pre nego što je došao u Liverpul 2005. godine nosio je dres Viljareala, a za reprezentaciju Španije zabeležio je 26 nastupa i bio član tima koji je osvojio titule šampiona Evrope i sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: