Maletić i Grujić potpisali za Borac

Nekadašnji fudbaleri Borca potpisali su ugovore sa banjalučkim klubom do kraja sezone.

Izvor: B92, Nezavisne novine

Utorak, 05.02.2013.

11:23

Default images

Darko Maletić i Vladan Grujić igraće do kraja sezone za Borac.

Borac, šampion Bosne i Hercegovine 2011. godine, trenutno je na sedmom mestu na tabeli sa velikim zaostatkom za vodećim Željezničarom ali i sa samo dva boda manje od trećeplasiranog Olimpika iz Sarajeva.

"Sa njima dobijamo dodatno na kvalitetu i to su igrači koji u svakom klubu u BiH mogu da donesu prevagu. Sigurno je da će u ekipu donijeti dodatnu sigurnost i brzinu u igri", rekao je za Nezavisne novine trener Borca Starčević.

I jedan i drugi igrač igrali su u dva navrata za Borac.

Vladan Grujić je kao mlad igrač došao u Crvenu zvezdu, kratko se zadržao a kasnije nastupao za Keln, Alaniju iz Vladikavkaza, bugarski Liteks iz Loveča. Poslednje tri godine igrao je na Kipru.

Darko Maletić je počeo u Borcu, posle bečkog Rapida i ruskog Zenita stigao je u Partizan gde je igrao od 2006. do 2009. godine. Poslednje dve sezone proveo je u Kazahstanu.

U ekipi Borca je i Nemanja Bilbija, pozajmljeni igrač novosadske Vojvodine.

Banjalučani su od utorka na pripremama u Makarskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: