Ronaldinjo žali za Mesijem

Brazilski fudbaler Ronaldinjo izjavio je da u svojoj karijeri žali jedino što nije igrao više sa Lionelom Mesijem, koji mu je bio saigrač u Barseloni.

Izvor: AK

Utorak, 05.02.2013.

09:51

Default images

Ronaldinjo je bio najveća zvezda katalonskog kluba i svetskog fudbala kada je Mesi tek počeo da dobija važniju ulogu na "Kamp Nou".

"On je moj dobar prijatelj. Stvarno ga je lepo bilo gledati šta radi sa loptom i protivničkim igračima dok je bio dete. Većina odraslih fudbalera nisu mogla ono što je on radio bez problema", kazao je popularni Gaučo.

Brazilac je govorio i o budućnosti svog zemljaka Nejmara koji se sve češće povezuje sa katalonskim gigantom.

"On je mlad i ne mogu vam tačno reći šta će biti s njim. Ali, verujem da će za dve ili tri godine biti najbolji igrač na svetu", kazao je Ronaldinjo.

Ofanzivni vezni igrač Atletico Mineira opisao je selektora Brazila Luiza Felipea Skolarija kao "najboljeg trenera" sa kojim je radio.

Ronaldinjo je govorio i o svom noćnom životu te rekao kako ga boli to što ga opisuju kao "nestašnog momka" koji se svaku noć zabavlja u gradu.

"Takve priče me iritiraju. Ja volim da idem na mesta gde se pušta dobra muzika. Ali to ne znači da svake nedelje idem u provod i ludujem. To je preuveličavanje".

Brazilac ne žali što nikada nije zaigrao u Premijer ligi, a smatra da bi osvojio Ligu šampiona da je prešao u Mančester Junajted iz PSŽ-a.

"Tokom karijere, igrao sam za neke od najvećih klubova na svetu. Jedino žalim što nisam igrao duže sa Mesijem. Dobar sam prijatelj sa njim. Još kad je bio vrlo mlad, znao sam da će postati najbolji na svetu. Postojala je opcija da pređem u Mančester Junajted. Da su me doveli, osvojili bi Ligu šampiona", rekao je Ronaldinjo.

Ronaldinjo će sa selekcijom Brazila gostovati Engleskoj na Vembliju, u prijateljskoj utakmici u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: