Runi odveo Junajted na +10

Fudbaleri Mančester Junajteda uspeli su da uz mnogo muke savladaju Fulam na "Krejven Kotidžu" i povećaju prednost ispred prvog pratioca Sitija na deset bodova.

Izvor: AK

Subota, 02.02.2013.

20:34

Default images

Pobedu Junajtedu na teškom gostovanju u Londonu doneo je Vejn Runi lepim golom deset minuta pre kraja, posle dubinske lopte Džonija Evansa.

Meč na "Kotidžu" obeležila je blaga dominacija "crvenih đavola", dok su igrači oba tima nekoliko puta pogađali okriv gola.

Meč je rešen nakon dubinske lopte Evansa koji ju je poslao u prazan prostor na levoj strani, sjajni Runij je pretrčao dva rivala, ušao u kazneni prostor, a onda lagano pored neodlučnog Filipa Senderosa preciznim udarcem je plasirao uz drugu stativu pored nemoćnog Marka Švarcera.



Nemanja Vidić je odmarao ovaj meč, a Junajted stekao deset bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala Siti. Šampion je sada pod velikim protiskom uoči derbija sa Liverpulom u nedelju (17:00).

Ranije u subotu pobedu je ostvario Arsenal, dok je novi kiks napravio Čelsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: