Baloteli: Engleska? Ne nedostaje mi

Novi fudbaler Milana Mario Baloteli priznao je da će mu nedostajati Mančester Siti, ali ne i Engleska.

Izvor: JT

Subota, 02.02.2013.

17:12

Default images

22-godišnji Italijan je u četvrtak zvanično prešao iz Sitija među ‘rosonere’, a na predstavljanju nije krio svoje mišljenje o engleskoj kulturi.

Moram da se zahvalim svim navijačima Sitija, jer su me oduvek podržavali, i tokom dobrih i tokom loših trenutaka. Moram da se zahvalim i saigračima i menadžeru. Zbog svega ostalog sam presrećan što sam napustio Englesku. Od dobrih stvari jedino izdvajam trenutke kada sam stizao u Karington na treninge i svoje saigrače i menadžera. Sve ostalo me je izluđivalo. Prvo novinari, onda vreme, hrana, način na koji voze”, rekao je Baloteli.

Baloteli je odbio da odgovori na direktno pitanje jednog engleskog novinara na konferenciji za štampu, ali je, ipak, dodao:

Da budem iskren, Premijer liga je neverovatna i mislim da je najbolja na svetu. I navijači i tereni, sve je na vrhunskom nivou. Ne znam šta donosi budućnost, da li bih mogao ikada da se vratim tamo. U ovom trenutku sam ovde”, istakao je Baloteli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: