Brašanac: "Ne znam zbog čega..."

Darko Brašanac, igrač Partizana, rekao je za Sportski žurnal da "ne zna zašto nije dobio pravu šansu."

Izvor: B92, zurnal.rs

Subota, 02.02.2013.

12:26

Default images

"Svi se interesuju, preispitujem i sam sebe, ali ne znam zbog čega nisam odigrao, recimo, deset mečeva kao starter, da se proceni da li jesam ili nisam za ovaj klub," rekao je mladi reprezentativac Srbije za zurnal.rs.

"Promenio sam četvoricu trenera, ni od jednog nisam čuo lošu reč," kaže igrač koji je pre tri godine stigao do prvog tima sa nepunih 18 godina. Od tada je 'upisao' 11 nastupa u dresu Partizana.

Igrao je u Ligi šampiona, na 'Emirejtsu' protiv Arsenala, prethodne jeseni samo dva puta se našao u timu, na mečevima kupa. Najplodnija sezona bila je 2011/2012, u dresu Smedereva kao pozajmljen igrač bio je standardan, 27 nastupa i tri gola.

"U početku su mi konkurenti za mesto u timu bili Radosav Petrović i Ljubomir Fejsa, prirodno je bilo da igraju i prodaju se, a ja sačekam da se otvori prostor. Obojica su otišli, a ja nisam dobio šansu. Dovedeni su drugi igrači," kaže igrač koji je u Partizanu radio sa trojicom trenera, jednog je samo upoznao.

"Od Stevanovića sam osećao iskrenu podršku, u 17. godini ukazao mi je poverenje, ali realno je bilo da sedim na klupi. Kod Stanojevića sam odlično igrao u ligi B timova, rekao je da će mi dati priliku. Upoznao sam i Granta," rekao je Brašanac.

U međuvremenu na klupu Partizana seo je Vladimir Vermezović a Brašanac je i dalje 'igrač za klupu'. Ugovor mu ističe u leto 2014. godine.

"Moje je da se trudim. Ugovor mi ističe za godinu i po dana, ali ne pravim velike planove, u glavi mi je samo da što kvalitetnije odradim narednu obavezu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: