Partizan bez Markovića u Turskoj

Trener Partizana Vladimir Vermezović neće moći da računa na reprezentativca Lazara Markovića u prvom delu priprema, prenosi ’žurnal.rs’.

Izvor: B92

Subota, 26.01.2013.

14:37

Default images

Mladi napadač, koji ima povredu trbušnog zida, biće na raspolaganju Vermezoviču najranije 3. februara.

"Još nisam oporavljen. Mišići trbušnog zida me bole pri većem naporu, pogotovo kad trčim."

"Nisam siguran kako bi moje telo reagovalo u slučaju da se odmah izložim jakim treninzima i zato je posle saveta lekara dogovoreno da se ekipnim treninzima priključim 3. februara“, rekao je Marković po dolasku u Belek.

Talentovani fudbaler će propustiti veći deo pripremnih mečeva, sigurno neće igrati na pet od osam duela, a pitanje je da li će biti spreman i za preostala tri.

Problem je osećaj strahovitog bola prilikom svakog šuta lopte. Nikako da prestane, zato je dogovoreno da trčanjem, radom u teretani i ostalim aktivnostima pokušam da uvedem telou ritam potreban za prelazak na zahtevniji nivo.“

Na Markovića u narednom periodu neće moći da računa ni selektor Siniša Mihajlović pošto mu je fudbaler Partizana otkazao put za Kipar na prijateljski meč u Nikoziji koji se igra 6. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: