Zaha od leta u Junajtedu

Fudbaler Kristal Palasa Vilfred Zaha prošao je lekarske preglede u Mančester Junajtedu, nakon kojih je potpisao ugovor, preneli su britanski mediji.

Izvor: FH

Subota, 26.01.2013.

12:27

Default images

Kako je objavio Skaj Sport, Zaha će igrati za Kristal Palas na pozajmici do kraja sezone, a novom klubu priključiće se u julu.

Zaha je prošao omladinsku skolu Kristal Palasa za koji je odigrao 124 utakmice i postigao 15 golova. Za reprezentaciju Engleske debitovao je prošlog novembra protiv Švedske.

"Zadovoljan sam što ću preći u Mančester Junajted i zahvalio bih vlasnicima Kristal Palasa što su mi to omogucili. Narednih pet meseci biću koncentrisan samo na igru Kristal Palasa. Ovde sam više od 10 godina, uvek ću voleti ovaj klub i želim da pomognem da se ove sezone vrati u Premijer ligu, posebno zbog navijača", reako je Zaha.

Menadžer Mančester junajteda Ser Alex Ferguson zadovoljan je završenim poslom.

"Kao što to volimo da radimo, potpisali smo ugovor sa mladim fudbalerom velikog potencijala. Dokazali smo da se kod nas dobro razvijaju igrači. Nadam se da će dečko uživati kada nam se na leto bude priključio", rekao je Ferguson.

Mediji su preneli da će Junajted za petogodišnji ugovor 20-godišnjeg napadača platiti deset miliona funti, a ta suma mogla bi da poraste do 15 miliona u zavisnosti od uslova u ugovoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: