Hamiltonov debi u bojama Mercedesa

Britanac Luis Hamilton u ponedeljak je prvi put kao zvanični vozač Mercedesa posetio sedište tog nemačkog tima u Štutgartu.

Izvor: JT

Utorak, 22.01.2013.

22:54

Default images

Hamilton je posetio Mercedesov muzej i upoznao se sa članovima tima sa kojima će sarađivati u ovogodišnjem šampionata, koji je tokom vikenda, inače, pojačao Toto Volf, novi izvršni direktor.

Vratiti se ovde i znati da sam deo Mercedesovog sveta je prava privilegija. Veoma sam zahvalan na dobrodošlici u tim i veoma uzbuđen“, rekao je Hamilton, koji je od debija u Formuli 1 2007. godine do prošle sezone branio boje Meklarena, „Divno je videti toliko uzbuđenje kod svih. Svi su veoma odlučni i to mi je dalo veliku motivaciju“.

Svetski šampion iz 2008. godine ranije je rekao da ne očekuje da će doći do pobede u prvoj sezoni u Mercedesu, ali sada insistira da ne isključuje da nemački tim napravi poneko izjednačenje. Mercedes je u Kini prošle godine došao do prve pobede pod tim imenom posle više od pola veka, ali je imao velikih problema u ostatku sezone.



Mislim da će ova godina biti veoma interesantna, da će to biti veoma zanimljivo putovanje. Verujem da ćemo uživati. Živim za pobede, zbog toga ću raditi vredno da u tome uspemo. Naravno, biće teško boriti se sa Red Bulom, Meklarenom i Ferarijem, ali mislim da ništa nije nemoguće”, naglasio je Hamilton.

Ovogodišnji šampionat Formule 1 startuje Velikom nagradom Australije 17. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: