Zvezda počela isplatu dugova

Crvena zvezda počela je u utorak da isplaćuje dugove na osnovu kojih je njen račun već skoro godinu dana u blokadi.

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2013.

15:32

Default images

Prvi poverilac kojem su crveno-beli isplatili deo duga je užička Sloboda, zahvaljujući donaciji prijatelja kluba.

Dogovori uprave obavljeni u petak počeli su da se ostvaruju – Atuba investments je povukao menicu, a Užičani će isto učiniti u sredu, a dug će im biti isplaćen u četiri mesečne rate.

U sredu su na redu pregovori sa Marfin bankom, a dogovor sa čačanskim Borcem (dug Zvezde 60 miliona dinara) još uvek nije na pomolu.

Donacijama prijatelja plaćena su i oba dela priprema u Antaliji i avionski prevoz, a iz kluba saznajemo da je cena znatno niža i prilagođenija okolnostima nego prethodnih godina. U Tursku oba puta putuje samo po 40 ljudi – tim, stručni štab i oni koji su usko vezani uz ekipu, a u drugoj fazi (od 3. februara) pridružiće im se i predsednik Dragan Džajić.

U sklopu velikih promena u klubu izvesno je da će doći i do promene tehničkog partnera, s obzirom na izrazito nezadooljstvo radom “Leđee”, koja nije ispunila više stavki iz ugovora. U utorak je obavljen i prvi konkretan sastanak sa predstavnicima „Pume“ o tehničkom sponzorstvu. Zvezda je tokom 80-ih i 90-ih dugo nosila dresove te nemačke kompanije, a u njima je igrala i 1991. godine, u vreme najvećih uspeha. U slučaju da se dogovor sklopi, Zvezda bi pumu obukla ponovo od juna.

Nikola Petković definitivno treći put dolazi u Zvezdu. Nekadašnji bek mlade reprezentacije, Vojvodine, Ajntrahta i Makabija, prihvatio je prvobitnu ponudu crveno-belih i igraće tokom proleća na „Marakani“ uz mogućnost produženja ugovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: