Stanojević: Velika stvar za klince

Vaterpolisti Vojvodine igraju u sredu na svom terenu sa ekipom Kazanja, u sedmom kolu Lige šampiona.

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2013.

15:24

Default images

Vojvodina zauzima treće mesto na tabeli Grupe C Lige šampiona sa šest bodova, tri manje od Kazanja koji ima utakmicu više.

Trener vaterpolista Vojvodine Dejan Stanojević izjavio je pred utakmicu da mu je drago što njegovi mladi igrači iskustvo stiču kroz veliki broj kvalitetnih i odlučujućih utakmica.

"Mislim da je njihov najmlađi igrač stariji od našeg najiskusnijeg, a da samo jedan vaterpolista Kazanja prima više novca nego ceo naš tim. Drago mi je da ovi mladi igrači kroz veliki broj kvalitetnih i odlučujućih duela stiču iskustvo i formiraju se kao igrači", rekao je Stanojević za portal Vaterpolovesti.com.

"S druge strane, nesrećan sam što posle brzog sazrevanja u takvom takmičarskom ritmu naši mladi vaterpolisti odlaze i to je nepovoljna situacija za klub u ovim teškim ekonomskim okolnostima", dodao je trener Novosadjana.

"Ponovo je pred nama ključna utakmica i mislim da je to dobro za ove mlade momke u mojoj ekipi jer će brže sazreti. U meč ćemo ući 'muški' i otvoreno, takoreći 'bezobrazno'. Trudićemo se da dodjemo do pobede", istakao je Stanojević.

On je kazao da je važno da Novosađani dođu na bazen i podrže njegov tim.

"Važno je da Novosadjani dodju da nas podrže i da na kraju utakmice aplauz bude isti kao na početku bez obzira na rezultat, jer to ovi mladići zaslužuju", kazao je Stanojević.

Vojvodina je u oktobru prošle godine u trećem kolu savladala rusku ekipu u gostima sa 10:9.

"Na gostovanju smo ih iznenadili, oni su ušli opušteno u utakmicu i kada je meč krenuo na našu stranu bilo je kasno da preokrenu. Mislim da neće ponoviti istu grešku i potceniti nas. Ipak, ne zanima me njihova taktika, koncentrisan sam na našu igru i od nje će zavisiti ishod meča", rekao je Stanojević.

Utakmica između Vojvodine i Kazanja igra se u sredu od 19.00 u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: