Filipović: Samo koncentrisano

Vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Filip Filipović rekao je da ekipa mora da se koncentiše na svoju igru ukoliko želi povoljan rezultat protiv Debrecina.

Izvor:

Utorak, 22.01.2013.

14:18

Default images

Radnički dočekuje Debrecin u sredu od 17 sati na zatvorenom bazenu Sportskog centra "Park" u Kragujevcu.

"U ekipi imaju bivše olimpijske šampione, veliki broj zvučnih imena, tu je Aleks Đorđeti, okosnica italijanske reprezentacije, naši Korolija, Mitrović i Mišić. Pokušaćemo da se usredsredimo na svoju igru i to je najbolji način da ostvarimo povoljan rezultat".

On je pozvao ljubitelje vaterpola u Kragujevcu da u što većem borbu dođu na utakmicu i naprave dobru atmosferu.

Pomoćni trener Radničkog Dejan Jovović podsetio je da su ambicije Kragujevčana da ove sezone osvoje drugo po rangu važnosti takmičenje u Evropi.

"Na našem putu da osvojimo Kup Evrope, što je cilj za ovu godinu, utakmica protiv Debrecina nije ključna, ali može da nam obezbedi miran revanš. Pobeda od tri-četiri gola razlike, ali ni egal meč nam neće omogućiti prolazak u finale", poručio je Jovović.

Golman Radničkog Zdravko Radić očekuje neizvestan meč sa malim brojem golova.

"Došli smo u fazu takmičenja gde nema slabih protivnika. Neće biti lako sa Mađarima, igraju maksimalno angažovano od prvog minuta. Probaćemo prvo da pobedimo, daćemo sve od sebe da bude što većom razlikom. Očekujem utakmicu sa dobrim odbranama i malim brojem golova", rekao je Radić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: