Trajković: Najveća moguća čast

Fudbaler Vojvodine Branislav Trajković rekao je da mu je velika čast što će se naći u timu Srbije na prijateljskom meču sa Kiprom.

Izvor: JT

Utorak, 22.01.2013.

13:53

Default images

Reprezentacija Srbije gostovaće selekciji Kipra 6. februara u Nikoziji i to će biti poslednji duel ’orlova’ pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014.

Kontinuitet odličnih igara u jesenjem delu prvenstva bio je dovoljan da 23-godišnji Trajković zasluži selektorov poziv. Iako iznenađen, priznaje da je potajno priželjkivao da se njegovo ime nađe bar na širem spisku reprezentativaca.

Poziv selektora Mihajlovića vrhunac je moje dosadašnje karijere, ništa lepše nije moglo da mi se desi. Ovo je nesto o čemu sanja i za šta radi svaki fudbaler. Svestan sam kakva mi se čast ukazala i daću sve od sebe da ispunim sve što se od mene traži. Pored toga, nadam se da ću još više napredovati radeći sa Mihajlovićem“, rekao je Trajković.

Trajković se trenutno nalazi na prekretnici u karijeri, jer razmišlja da li da sa kapitenskom trakom povede Vojvodinu u osvajanje domaćeg Kupa ili da prihvati jednu od bogatih ponuda italijanskih i turskih klubova.

Za sada sam u Vojvodini i oćekujem da ce se uskoro sve rešiti. U Novom Sadu sam već tri godine, pre toga sam bio pet godina u Kuli, mislim da je vreme da napravim sledeći korak, što za svakog sportistu predstavlja odlazak u inostranstvo i realno je da to bude u ovom prelaznom roku“, istakao je Trajković, koji je u jesenjem delu prvenstva bio najstandardniji prvotimac Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: