Dodik suspendovan na tri meseca

Predsednik Igokee kažnjen je tromesečnom zabranom dolaska na utakmice regionalne ABA lige, dok je klub dobio novčanu kaznu od 5.000 evra.

Izvor: JT

Utorak, 22.01.2013.

13:13

Default images

Dodik je suspendovan zbog ponašanja na parketu dvorane u Laktašima posle meča sa Crvenom zvezdom, kada je navijačima pokazivao srednji prst.

Igokea je kažnjena sa 5.000 evra u skladu sa propisima sročenim po uzoru na Evroligu, zato što je Goran Dodik vređao navijače posle utakmice i zato što njegovo ponašanje nije bilo u skladu sa duhom sporta“, stoji u objašnjenju kazne koju je izrekao direktor takmičenja ABA lige Josip Bilić.

Aleksandrovčani su u subotu uveče slavili protiv ’crveno-belih’ u Laktašima sa 80:77, a po završetku tog meča Dodik je svojim sramotnim ponašanjem bacio senku na važan trijumf svog kluba. Dodik je u ponedeljak ponudio Upravnom odboru Igokee ostavku na tu funkciju, pošto je rekao da tako reagovao pošto je bio isprovociran.

Nešto kasnije su reagovali i iz redova Crvene zvezde i osudili ponašanje prvog čoveka Aleksandrovčana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: