Šapić uručio ključeve olimpijcima

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić uručio je ključeve stanova Ivani Maksimović i Emiru Bekriću.

Izvor:

Utorak, 22.01.2013.

12:53

Default images

Makismovićeva i Bekrić dobili su na korišćenje stanove u ulici Mihajla Pupina, odnosno u Otona Župančica.

"Zadovoljstvo mi je što smo ovim sportistima omogućili da se skoncentrišu na dalju karijeru i rezultate. Na ovaj način smo pokušali da im olakšamo život, jer je pred njima velika budućnost", on je dodao da kao nekadašnji reprezentativac Srbije zna koliko sportistima znači kada se osamostale i imaju dom

Šapić je naglasio da su olimpijska vicešampionka u streljaštvu i osvajač srebrne medalje sa prvenstva Evrope u altetici u godinama u kojima je potrebno da se osamostale, kako bi se fokusirali na sportsku karijeru.

"Opština Novi Beograd je zato i odlučila da našim olimpijcima koji su rođeni i žive na teritoriji ove opštine, dodeli stanove na korišćenje", rekao je Šapić.

Maksimovićeva je istakla je da je ovo veoma važan momenat za Bekrića i nju.

"Ovo je veoma bitan momenat za nas i naše naredne uspehe. Pored Olimpijsklog komiteta Srbije i Ministarstva sporta, naš trud je prepoznala i opština Novi Beograd", rekla je Maksimovićeva.

On je dodala da je srećna jer je ovo "potvrda da se svaki trud nagrađuje"

Atletičar Bekrić je rekao da je ovo dan za pamćenje.

"Ovo je dan za pamćenje i rezultat velikog i napornog rada. Svakako da je ovo i podsticaj za budućnost", rekao je Bekrić.

Prethodno, Vlada Srbije dodelila je stan na korišćenje olimpijskoj šampionki u tekvondou MIlici Mandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: