Kamerunci u Kulu stigli u papučama

Dvojica kamerunskih fudbalera od vikenda su na probi u Hajduku iz Kule, ali su se teško navikli na klimu koja vlada u Srbiji.

Izvor: JT

Utorak, 22.01.2013.

10:27

Default images

Hajduk će cele ove nedelje raditi u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a trener Milan Milanović otkrio je anegdotu vezanu za dvojicu Kamerunaca.

Momci su došli u Beograd u bermudama i papučama“, rekao je Milanović uz smeh, „Očigledno nisu imali predstavu gde su pošli, pa su se dva dana družili samo sa radijatorom. Tabi (Ekengve Žares) je vezni igrač, dok je Kvin (Amban Noje Akila) štoper. Videćemo u narednom periodu prvo kako će se adaptirati na ovu našu zimu, a zatim i da li će nam biti pojačanja. U petak igramo prvu kontrolnu utakmicu sa Proleterom i to će biti poslednji filter za igrački kadar koji će od nedelje raditi u Umagu“, rekao je Milanović.

Španac Francisko Havijer Suares je bio prvi potvrđen transfer Kuljana, ali on se poslednji priključio pripremama. Njega bi trener Milanović u utorak trebalo da upozna na prvom treningu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: