Košarkaši Zvezde stigli u Kazanj

Košarkaši Crvene zvezde Telekom stigli su u utorak ujutro u Kazanj, 16 sati kasnije nego što je prvobitno bilo planirano.

Izvor: JT

Utorak, 22.01.2013.

08:22

Default images

’Crveno-beli’ su zbog kašnjenja leta iz Beograda do Moskve zakasnili na let kojim je trebalo da odu do Kazanja, pa su zato prespavali u hotelu na aerodromu Šeremetjevo.

Zvezda u sredu u Kazanju igra meč trećeg kola druge faze Evrokupa sa Uniksom, a taj meč moći ćete da pratite u direktnom prenosu na televiziji B92 od 16 časova.

Zvezdin tim je na važnu utakmicu sa Uniksom krenuo dva dana ranije krenuo put Tatarstana, ali pošto je u Moskvu sleteo samo pola sata pre nego što poleće avion kojim je trebalo da iz prestonice Rusije krenu put jugositoka nisu mogli da stignu na njega.

Zbog toga su ’crveno-beli’ bili primorani da provedu noć na Šeremetjevu, a u Kazanj su poleteli u 8.20 ujutro po lokalnom vremenu, a na svoju krajnju destinaciju stigli su u 9.50.

U drugom meču kola, Galatasaraj od 19.15 dočekuje Ulm. Sva četiri tima u grupi imaju posle dva kola po jednu pobedu i jedan poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: