Čović sa šeikom i o košarci

Šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan u četvrtak je posetio fudbalski klub Crvena zvezda, ali je sa Nebojšom Čovićem razgovarao i o košarci.

Izvor: JT

Četvrtak, 10.01.2013.

18:50

Default images

Prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata je sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem bio na „Marakani“, gde je sa čelnicima ’crveno-belih’ razgovarao o mogućnostima saradnje sa nekadašnjim evropskim i svetskim šampionom.

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda šeiku je uručio dres sa njegovim imenom na arapskom jeziku na poleđini, košarkašku loptu sa potpisima svih igrača i članova stručnog štaba i pozvao ga da uživo isprati neki od Zvezdinih mečeva u „Pioniru“.

Našeg uvaženog gosta iz Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana upoznao sam sa bogatom istorijom i tradicijom našeg kluba, rezultatima koje smo ostvarili na sportskom i organizacionom polju u poslednje vreme, ali i sa planovima za budućnost. Šeik al Nahjan je u sredu uveče gledao našu utakmicu protiv Ulma i uputio iskrene čestitke na pobedi uz komentar da je uživao u veoma dramatičnom meču“, istakao je Čović.

Prvi čovek ’crveno-belih’ iskoristio je priliku da igračima i stručnom štabu čestita na pobedi na startu druge faze faze Evrokupa protiv Ulma.

Ostvarili smo dobar rezultat u Ulmu, ali to nije znak da sada treba da upadnemo u euforiju. Još mnogo važnih i teških utakmica je pred nama kako u Evrokupu tako i u ABA ligi i zato svi moramo da ostanemo čvrsto sa obe noge na zemlji. Moramo da budemo još angažovaniji, ne sme doći do bilo kakvog opuštanja ukoliko želimo da ostvarimo zacrtane ciljeve. Zato pozivam i navijače da nam pomognu u nastavku sezone i u što većem broju dođu u „Pionir“ na naredne dve utakmice koje igramo protiv Cedevite i Galatasaraja. Njihova pomoć nam je neophodna, ali apelujem da se ponašaju u fer i sportskom duhu. Nebrojano puta su pokazali svoju vernost i kulturu navijanja i time dokazali da su najbolji navijači na svetu. Iz tog razloga ih još jednom pozivam da nam u predstojeće dve utakmice, koje su nam jako važne, pruže podršku i tako budu dodatna energija našem timu“, poručio je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: