Blažević: Nažalost, ovo je kraj

Hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević izjavio je da će završiti karijeru, iako se pojavila informacija da će se ipak vratiti na klupu Zagreba.

Izvor: JT

Ponedeljak, 07.01.2013.

11:17

Default images

Posle prekida saradnje sa Zagrebom, Blažević se nedavno sastao sa predsednikom kluba Draženom Medićem i činilo se da su nesporazumi izglađeni, ali sam Ćiro tvrdi suprotno.

Neću se vratiti u Zagreb. Neke moje izjave su verovatno pogrešno shvaćene i razočaran napuštam Zagrebelo. Bio sam sjajno prihvaćen, imao sam odličan odnos sa predsednikom Medićem, ali se neki dogovori nisu ispoštovali i preko toga ne prelazim“, rekao je Blažević.

Blažević je istakao da mu ne smetaju finansijske poteškoće, već da se radi o nekim načelima.

Nespretno sam reagovao predstavljajući se kakav nisam. Nije sve u novcu, već u datoj reči, obećanju i dogovoru. Preiskusan sam, a svoj deo dogovora sam ispoštovao. Nisam negativac u ovoj priči“, naglasio je Blažević.

Iskusni stručnjak, kojeg u Hrvatskoj zovu trenerom svih trenera, kaže da je došlo vreme za penziju.

Nažalost, ovo je kraj. Završiću svoju trenersku karijeru, iako znam da nikada nisam bio bolji trener nego danas, u tom sam siguran“, istakao je Blažević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: