ABA: Igokea stala u Podgorici

Lider regionalne ABA lige, ekipa Igokee poražena je u poslednjem meču 15. kola od Budućnosti 76:71 u Podgorici.

Izvor: AK

Ponedeljak, 24.12.2012.

22:00

Default images

Budućnost je u prvoj četvrtini stekla osam poena prednosti koja je rasla do 13, Igokea se u finišu primakla na -2, ali su domaćini sa penala potvrdili pobedu.

Podgoričane je predvodio Čedomir Vitkovac sa 14 poena i 6 skokova, a 13 je dodao Marko Popović. Najbolji u timu Igokee bio je Branko Jorović sa 15 poena i 7 skokova, 14 poena imao je Hemonds uz 6 skokova i 5 asistencija.

Budućnost je lidera savladala sjajnom odbranom. Igokea je ubacila samo 31 poena u prvom poluvremenu, što su domaćini iskoristili i poveli sa 13 poena prednosti (44:31).

Međutim, proradio je Jorović i Igokea sa vratila na 47:43, da bi u poslednjem minutu stigla na koš zaostatka (66:64). Ipak, u penal završnici domaćini su bili sigurni, tačnije gosti su bili polovični posle dva faula, te je "Morača" slavila veliku pobedu.

Budućnost se osmom pobedom vratila u borbu za plasman na Fajnal for, dok je Igokea i dalje prva posle tek trećeg poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: