Novicki: Noge su mi bile teške

Jedan od najboljih evropskih košarkaša u NBA ligi, Nemac Dirk Novicki vratio se u nedelju veče na parket i odigrao prvi meč u sezoni.

Izvor: AK

Ponedeljak, 24.12.2012.

18:05

Default images

Novicki je postigao 8 poena i imao 6 skokova, ali su njegovi Dalas Meveriksi doživeli debakl od San Antonio Sparsa sa 129:91.

"Osećao sam se dobro pre utakmice pa sam odlučio da probam. Bilo je odlično na terenu, ali su mi noge bile malo teške posle nekoliko napada", rekao je Novicki.

Novicki je u oktobro imao operaciju na desnom kolenu, pa je tek sada odigrao prvi meč u sezoni. Proveo je 20 minuta na parketu, ubacio tri od četiri šuta iz igre i dobro skakao.

"Na kraju treće četvrtine gubili smo "80" razlike (tačnije 36, prim. aut), pa nije bilo potrebe da se vraćam u igru", rekao je Novicki.

Dalas je bez Novickog u 24 utakmice ostvario tek 12 pobeda, pa su navijači Meveriksa verovatno bili srećni posle utakmice i pored debakla protiv teksaškog rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: