Ančeloti: Sledeća godina je naša

Trener Pari Sen Žermena Karlo Ančeloti smatra da bi 2013. godina mogla biti dobra za klub, posebno nakon što su ‘sveci’ osvojili titulu jesenjeg šampiona.

Izvor: NS

Subota, 22.12.2012.

22:40

Default images

Iako je Lion u subotu uveče savladao Nicu sa 3:0 i ima isti broj bodova na tabeli kao PSŽ, tim sa "Parka prinčeva" je prvi zbog bolje gol razlike, i trijumfa nad Brestom u petak identičnim rezultatom.

Reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović postigao je prvi gol na utakmici u 55. minutu, i tako došao do brojke od 18 pogodaka u ligi. Gameiro je uveća prednost u 74. minutu, da bi Mendi nekoliko trenutaka pre kraja postavio konačnih 3:0.

“Momci su stvarno dobro radili u poslednjih nekoliko meseci. Promenili su pristup prema treninzima i igri, a samim tim i kvalitet cele ekipe. Naredna godina bi mogla biti dobra za sve nas. Utakmicu sa Brestom nismo dobro otvorili u prvom poluvremenu, ali onda smo rešili da moramo da pojačamo tempo i osvojimo tri boda. To je pokazatelj da smo zrela ekipa. Godinu smo završili najbolje moguće, a nadam se da će sledeća biti još bolja”, rekao je Ančeloti.

Impresivan kraj prvog dela sezone ostao je u senci iznenadnog poraza od Nice rezultatom 2:1, kada je Ančeloti izjavio da je klub u blagoj krizi.

PSŽ je prethodne sezone ispustio titulu, iako je prvi deo sezone završio na prvom mestu na tabeli, a na kraju pehar je podigao Monpelje. Ipak, Ančeloti je optimističan i smatra da tim neće ponoviti grešku.

“Imali smo problema prošle sezone. Mnogi igrači su imali poteškoća da se priviknu na novu sredinu i novi klub, imali smo teških momenata. Ipak, ove sezone smo pronašli rešenje i nadam se da ćemo na kraju sezone slaviti titulu. Pored prvenstva čekaju nas i mečevi Lige šampiona sa Valensijom. Ipak, siguran sam da ćemo imati dobre rezultate u narednom periodu”, zaključio je Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: