Pogledajte sjajan gol Đuričića

Reprezentativac Srbije i napadač Herenvena Filip Đuričić bio je strelac prelepog pogotka i asistent u 18. kolu holandske lige.

Izvor: NS

Subota, 22.12.2012.

20:54

Default images

Herenven je savladao Vitese sa 2:1, Đuričić je potigao vodeći pogodak, a potom asistorao Finbogason u 50. minutu utakmice za pobedu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Olimpijakosa i Radničkog iz Obrenovca postigao je efektan pogodak u 30. minutu, kada je posle dodavanja Finbogasona prvo okrenuo odbrambenog igrača Vitesea Kašiju, zatim prošao pored još dvojice igrača i prelepo prebacio loptu preko golmana Velthajzena.



Ovo je bio četvrti gol 20-godišnjeg napadača u Erediviziji, a pre samo tri dana bio je strelac u meču Kupa Holandije sa Fejenordom za produžetke, koji je Herenven na kraju izgubio posle penal serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: