Ibra ponovo ostavlja bez daha

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović još jednom je oduševio sve fanove i ljubitelje fudbala novim atraktivnim potezom.

Izvor: NS

Subota, 22.12.2012.

20:06

Default images

Pre mesec dana Šveđanin je postigao jedan od najlepših pogodaka u poslednjoj deceniji, kada je na prijateljskoj utakmici Engleska – Švedska bio strelac neverovatnog gola ‘makazicama’.

Ovog puta Ibrakadabra nije bio strelac, ali je svakako po ko zna koji put pokazao da je jedan od najatraktivnijih igrača današnjice.

Podsetimo se kako je Ibrahimović savladao Džoa Harta u prijateljskom meču sa Englezima.



Sjajni napadač je u 68. minutu meča sa Brestom u okviru 19. kola prvenstva Francuske, pri vođstvu PSŽ rezultatom 1:0, ušao u šesnaesterac domaćih i pokušao da iskoristi sjajan centaršut Žalea sa desne strane i postigne neverovatan gol petom iza leđa.



Ipak, Zlatan nije iskoristio ovu priliku, ali je bio strelac na utakmici, i to prvog gola za tim u 55. minutu. Tada je takođe Žale uputio odličan centaršut sa desne strane, a Ibrahimović se odlično snašao u petercu Bresta i postigao 18. gol u sezoni.

Do kraja susreta PSŽ je postigao još dva pogotka. Prvo je Gameiro u 74. minutu povećao prednost gostiju, da bi Mendi u poslednjim trenucima meča postavio konačnih 3:0.



Sjajni Šveđanin je do sada mnogo puta postizao prelepe pogotke na mečevima, a strelac gola petom iza leđa bio je na utakmici protiv Bolonje, iz vremena dok je igrao za Inter.



Još jednu majstoriju Ibrakadabra je izveo protiv Fiorentine, kada je uputio neverovatno jak udarac ka golu Sebastijana Freja sa 32 metra.



Još dok je igrao za Ajaks Zlatan je pokazivao svoj veliki talenat i osećaj za postizanje lepih golova, a ovo je jedan od njih.



Ibrahimović je i u Milanu bio strelac nekoliko lepih golova, a ovaj je iz meča sa Lečeom u Seriji A.



A ovo su još neki golovi fenomenalnog Šveđanina iz 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: