Džajić: Posvećen budućnosti Zvezde

Novi predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je po preuzimanju te funkcije da će biti posvećen budućnosti kluba

Izvor: JT

Subota, 22.12.2012.

13:14

Default images

Džajić je, takođe, istakao da je spreman da svoje umeće stavi u funkciju ’crveno-belih’ i da to obećanje nikada neće izneveriti.

Biću posvećen budućnosti kluba, a ukoliko budemo jedinstveni, neblistava sadašnjost otići će brže nego što mislimo. Ostaćete uskraćeni za obećanje da ćemo za pola godine imati evropsku Zvezdu. Ne zato što ja to ne želim i što ne sanjam nedosanjane snove, već zato što su najlepši oni snovi koji su zasnovani na realnosti“, rekao je Džajić obraćajući se delagatima Skušptine kluba na kojoj je zvanično preuzeo dužnost u narednih pet godina.

Džajić je istakao da je presek koji je napravila Radna grupa osnova za izradu antikriznog plana i izradu plana za naredni petogodišnji period do redovne Skupštine.

Samo velikim radom možemo da se vratimo tamo gde smo bili, napravil smo stručno-pedagoški plan rada svih kategorija tima i to je jedini put“, konstatovao je Džajić.

Predsednik ’crveno-belih’ priznao je da je Zvezda, ma koliko to zvučalo apsurdno, poslednjih deset godina najviše naučila, jer je prvi put shvatila šta znači biti pobeđen.

Pre toga Zvezda je samo pobeđivala i osvajala titule, uključujući i one najveće, titule prvaka Evrope i prvaka sveta“, istakao je Džajić.

Džajić je predsedničku dužnost obavljao od 1998. do 2004. godine, gotovo celu igračku karijeru proveo je u Crvenoj zvezdi, a bio je i sportski direktor u periodu kada je Zvezda postala šampion Evrope i sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: