Palma: Radomir Antić je glumac

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma rekao je da političari ne smeju da se mešaju u sport i izneo svoje mišljenje o Radomiru Antiću.

Izvor: JT

Subota, 22.12.2012.

11:29

Default images

„Političari ne smeju da se mešaju u sport, posebno ne u onom delu ko i kada bi trebalo da igra. Na nama je da sportu pružimo logistiku. Ovo je moja poruka kolegama političarima, mi sportu moramo da obezbedimo novac i rezultati će doći“, rekao je Marković na svečanosti povodom 50 godina Fudbalskog saveza Jagodine.

Marković je istakao da se sport u Jagodina finansira iz budžeta.

Izgradili smo 50 igrališta na tertoriji Jagodine, stvorili uslove da se mladi bave sportom i sada imamo superligaše u fudbalu, ženskom rukometu, mušku i žensku ekipu košarku u prvoj ligi, borilačke sportove u najvišem rangu takmičenja“, rekao je Marković.

Svečanosti su prisustovali i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i generalni sekretar Zoran Laković.

Marković se osvrnuo i na tužbu bivšeg selektora Srbije Radomira Antića, koji je u jesen 2010. godine, odmah po dobijanju otkaza, poveo spor protiv čelnih ljudi FSS.

Antić tuži Srbiju za pare, a sve što je naučio o fudbalu, naučio je ovde. On je samo bio glumac“, poručio je Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: