SAF bi voleo da se Kristijano vrati

Menadžer Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson rekao je da bi voleo da se Kristijano Ronaldo vrati među ’crvene đavole’, ali da nije realno da se to desi.

Izvor: JT

Subota, 22.12.2012.

11:14

Default images

Skoro četiri godine pošto je prešao iz Junajteda u madridski Real za rekordnu sumu od 80 miliona funti, Ronaldo će se vratiti na „Old Traford“ 5. marta, kada se dva tima sastaju u Ligi šampiona.

Ronaldo je više puta istakao kako mu nedostaje Junajteda i rad sa Fergusonom, a nedavno je rekao da nije zadovoljan u Realu. Ferguson je ranije sa puno optimizma govorio o mogućem povratku portugalskog fudbalera, ali sada razmišlja malo realnije, iako kaže da ne bi isključio takvu mogućnost u budućnosti.

Voleo bih da se Kristijano vrati, ali u ovom trenutku to nije moguće. Koliko bi koštalo dovesti ga iz Reala? Uz to, ne verujem da postoji bilo kakva šansa da će uopšte želeti da ga prodaju. Ali, nikad se ne zna. Ne znam kada mu ističe ugovor, a možda će u nekom trenutku želeti da ode u neki drugi klub. Naravno da se nadam da će želeti da se vrati. Ali, taj trenutak nije tako blizu“, naglasio je Ferguson.

Ferguson je čak uspeo da se našali kada je saznao ko će biti protivnik ’crvenih đavola’ u borbi za plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

U našem ugovoru sa Realom stoji da ne može da igra protiv nas. Mislim da bi bilo sramotno ako bi igrao, tu nema trunke lojalnosti“, rekao je menadžer Junajteda uz osmeh.

Želju za povratkom Ronalda u Junajted istakao je i Patris Evra, koji je svom bivšem saigraču poručio da je došlo vreme da se „vrati kući“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: