Hulk: Uživam u Zenitu

Fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Hulk rekao je da je izuzetno srećan što nastupa za taj klub, kao i da mu je mnogo značio postignuti gol protiv Spartaka.

Izvor: B92

Nedelja, 02.12.2012.

23:37

Default images

"Stvarno je lepo što sam imao priliku da nastupam u jednoj takvoj utakmici, derbiju ruske lige. Posebno sam srećan što sam postigao gol u pobedi svog tima. Zaista mi mnogo znači taj gol. Uživam u dresu Zenita", rekao je Hulk.

Zenit je u petak pobedio Spartak sa 4:2 u utakmici 18. kola Premijer lige, a Hulk je bio strelac prvog gola. Hulk je u trijumfu protiv Spartaka igrao sâm u napadu i rekao je da mu nije problem da nastupa na bilo kojoj poziciji u timu.

"Ako igram na krilu meni to ne smeta, ali najbolje je kada sam u napadu i tu najviše uživam. Uživam da igram fudbal, ali nemam problem da nastupam na bilo kojoj poziciji u ekipi".

Hulk se osvrnuo i na nedavno imenovanje Luisa Felipea Skolarija za selektora Brazila i ocenio je da je to dobra odluka Fudbalskog saveza te zemlje (FSB).

"On (Skolari) je poznat širom sveta i osvojo je već titulu prvaka sveta. Činjenica da je Skolari imenovan za selektora za mene ne menja mnogo stvari. Ja ću nastaviti da se trudim za ekipu koju nastupam, kao i za nacionalni tim. Pozdravljam odluku FSB da se Skolari postavi za selektora", zaključio je Hulk.

Hulk je u septembru prešao iz Porta u Zenit za 55 miliona evra, a za ruski klub nastupio je osam puta i postigao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: