Pelegrino: Nepravedno sam tretiran

Dosadašnji trener Valensije Maurisio Pelegrino rekao je da ga je uprava španskog kluba nepravedno tretirala i da je odluka o njegovoj smeni neracionalna.

Izvor: NS

Nedelja, 02.12.2012.

15:15

Default images

"Svi znaju da sam tretiran nepravedno, odluka o otkazu je neracionalna. Trenutna situacija u klubu je samo privremena, ekipa je četiri ili pet bodova iza onog mesta koje cilja, a to je četvrto, koje vodi u Ligu šampiona", rekao je Pelegrino na konferenciji za medije u Valensiji.

‘Slepi miševi’ su u poslednja dva kola doživeli dva debakla, prvo je Malaga kao domaćin pobedila 4:0, da bi na “Mestalji” Real Sosijedad u subotu uveče slavio sa 5:2.

Valensija je u 14 utakmica u prvenstvu Španije pobedila samo pet puta.

"Ovo očigledno nije ono što sam želeo i povređen sam, ali sam i dalje ubeđen da klub može da napreduje. Želim Valensiji svu sreću i nadam se da ću možda ponovo dobiti šansu da radim ovde", konstatovao je Pelegrino.

Pelegrino, koji je nekada igrao za Valensiju, klub je preuzeo u pauzi između dve sezone pošto je otišao Unaj Emeri.

Mesto na klupi Valensije Pelegrinu je bio prvi trenerski posao u karijeri, pošto je prethodno radio kao pomoćnik Rafaelu Benitesu u Liverpulu i Interu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: