Borgijev spisak za meč sa Srbijom

Selektor Čilea Klaudio Borgi objavio je spisak 18 fudbalera za predstojeću prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Srbije.

Izvor: NS

Utorak, 30.10.2012.

18:56

Default images

Borgi je pozvao samo trojicu defanzivca, a sa spiska su od poznatijih igrača izostali fudbaler Juventusa Maurisio Isla i napadač Bajer Leverkuzena Žunior Fernandes.

Utakmica između Čilea i Srbije igraće se u sredu, 14. novembra u Sent Galenu.

Kako su preneli čileanski mediji, utakmica protiv Srbije je "biti ili ne biti" za Borgijevu budućnost na mestu selektora reprezentacije te južnoameričke države.

Reprezentacija Čilea u 2012. godini ima četiri pobede, jedan nerešen meč i jedan poraz, uključujući zvanične i prijateljske utakmice, a u kvalifikacijama za SP u Brazilu deli peto mesto sa selekcijom Urugvaja, sa po 12 osvojenih bodova iz devet mečeva.

Na spisku su:
golmani: Klaudio Bravo (Real Sosijedad), Migel Pinto (Atlas);
odbrambeni igrači: Pablo Kontreras (Olimpijakos), Gonsalo Hara (VBA), Markos Gonsales (Flamengo),
vezni fudbaleri: Arturo Vidal (Juventus), Gari Medel (Sevilja), Marselo Dijas (Bazel), Manuel Itura (Malaga), Felipe Sejmor (Đenoa), Žan Bosežur (Vigan), Mark Gonsales (CSKA Moskva), Matijas Fernandes (Fiorentina), Felipe Gutijeres (Tvente);
napadači: Umberto Suaso (Monterej), Aleksis Sančes (Barselona), Sebastijan Pinto (Bursaspor), Eduardo Vargas (Napoli).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: