“U Španiji kao u crtanim filmovima”

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao je da je atmosfera na stadionima u Španiji mnogo mirnija i prijatnija nego u njegovoj rodnoj Argentini.

Izvor: JT

Utorak, 30.10.2012.

18:05

Default images

Simeone je odbacio tvrdnje da su navijači na španskim stadionima često previše agresivni prema protivničkim igračima.

„Agresija? Da li vi znate kako stoje stvari u Argentini? Ovde je fudbalska utakmica kao odlazak u pozorište. U Španiji je kao u Diznijevim crtanim filmovima“, rekao je Simeone španskim medijima.

Prošlog vikenda na argentinskom Superklasiku, između River Plate i Boke Juniors, završenog rezultatom 2:2, više od 20 ljudi je povređeno u stampedu navijača na tribinama.

Atletiko trenutno deli prvo mesto na tabeli Primere sa Barselonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: