Sestre Savić solidne u Turskoj

Seste Ariana i Milena Savić zauzele su 43.mesto na golf turniru "Espirito Santo" u Antaliji.

Izvor:

Ponedeljak, 01.10.2012.

15:05

Default images

Turnir u turskom gradu je održan minulog vikenda, uz učešće 53 reprezentacije.

"Ariana i Milena su bile u punoj formi. Pružile su svoj maksimum. Takmičenje su započele izvanredno. Prvog dana smo imali rezultat +6, što nam je davalo u tom trenutku izvanredno 26 mesto. Na kraju možemo biti zadovoljni našim nastupom, s obzirom da smo debitovali na ovako velikom takmičenju", rekao je kapiten reprezentacije Nebojša Lazić.

Prvo mesto osvojila je reprezentacija Južne Koreje. Druga je bila Nemačka, dok su treću poziciju podelile Finska i Australija. Srbija se na završnoj tabeli plasirala ispred Slovačke, Brazila, Poljske, Portugala, Gvatemale, Estonije, Guama, Tunisa, Bosne i Hercegovine i Ukrajine.

Na istom mestu ove nedelje nastupa muška reprezentacija Srbije. Od četvrtka, 4. oktobra igraće se 28. Svetsko amatersko prvenstvo za golfere za trofej „Ajzenhauer“, a boje naše zemlje u poznatom turskom letovalištu braniće Čedomir Ilić, Ilija Đurđević i Mihailo Dimitrijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: