Maljković: Zaista vredna pobeda

Košarkašice Partizana Galenike na idealan način počele su odbranu regionalne titule pobedom nad Novim Zagrebom u gostima.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.09.2012.

13:42

Default images

"Crno-bele" su posle produžetka sa 93:90 nadigrale možda i glavnog konkurenta za prevlast u regionu.

U duelu u kome je domaćin imao osam poena viška u poslednjoj četvrtini, Partizan je uspeo da se izdigne i stigne do zlata vrednog trijumfa, koji su igračice poklonile svom treneru kao rođendanski dar.

"Srećna sam zbog najdražeg rođendanskog poklona. Ovo je zaista vredna pobeda. Treba imati u vidu da smo savladali ekipu koja se takmiči u Evroligi i to na gostujućem terenu. Izjavu kolege Ivankovića o suđenju ne bih želela da komentarišem. U ovom trenutku, ekipa i ja željno očekujemo prvi susret sa našim navijačima u novoj sezoni, na utakmici koju u nedelju igramo protiv Voždovca", istakla je trener Partizana Marina Maljković.

Pobedu Partizanu sa linije za slobodna bacanja donela je kapitenka Milica Dabović koja je duel završila sa 18 poena. Najefikasnija je bila Nevena Jovanović sa 21 poenom od toga čak pet trojki. Tamara Radočaj je ubacila 16, a Marina Mandić i Kristina Baltić po 10.

U timu Novog Zagreba, partiju gotovo bez greške prikazala je Amerikanka Samon Vilijams, bivša igračica Partizana, koja je postigao čak 36 poena.

Naredni meč "crno-bele" košarkašice igraju u nedelju od 18 časova protiv Voždovca u novobeogradskoj Hali sportova u okviru drugog kola Međunarodne ženske regionalne košarkaške lige

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: