Partizan dobio ozbiljno pojačanje

Dugogodišnji kapiten košarkašica Hemofarma Biljana Stanković odlučila je da posle 22 godine napusti Vršac i karijeru nastavi u redovima Partizana.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 24.09.2012.

22:39

Default images

Iskusna 38. godišnjica igračica koja je osvojila 22 trofeja u dresu Hemofarma i odigrala više od 100 utakmica za reprezentaciju biće veliko pojačanje za aktuelnog šampiona Srije.

"Čekala sam do poslednjeg trenutka, jer mi je bio cilj da u matičnom klubu završim karijeru. Ali, dobro je poznato šta se sve dešavalo u Vršcu u poslednjih godinu i po dana, shvatila sam da to više nije to i odlučila sam da predjem u Partizan. Sve devojke poznajem i verujem da ćemo ostvariti sjajnu saradnju", izjavila je Stankovićeva, koja igra na poziciji beka.

Ona je sa nacionalnim timom učestvovala na dva šampionata Evrope i jednom prvenstvu sveta. Celu karijeru provela je u Hemofarmu, gde se penzionisala pre tri godine, ali je ubrzo promenila odluku i vratila se na teren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: