Nesta: Alegri i Inzagi su kao deca

Bivši fudbaler Milana Alesandro Nesta rekao je da sukob trenera prvog i mladog tima rosonera, Masimilijana Alegrija i Filipa Inzagija, liči na dečiju svađu.

Izvor:

Ponedeljak, 24.09.2012.

15:17

Default images

Obojica su demantovala da je došlo do sukoba, ali italijanski mediji ostaju pri tvrdnji da su Alegri i Inzagi imali ne baš prijateljsku razmenu mišljenja.

"Ako je tačno to što su objavili mediji, onda je to stvarno detinjasto. Poneli su se kao klinci", rekao je Nesta italijanskim medijima.

Ekipi Milana ne ide na početku sezone, pošto je u prva četiri kola Serije A zabeležila samo jednu pobedu i tri poraza.

"Milan je i ranije umeo da loše počne sezonu, ali se na kraju sve završavalo trijumfalno. Iskreno, ne vidim ko bi u ovom trenutku bio dobra alternativa Alegriju na klupi Milana", zaključio je Nesta.

Legendarni defanzivac je na kraju prošle sezone napustio ekipu Milana, i postao član kanadske ekipe Montreal Impakta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: