Poraz Boke, Njuels Old Bojsi vode

Ekipa Lanusa pobedila je Boku Juniors pa su posle osam kola Aperture u vođstvu Njuels Old Bojsi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2012.

11:58

Default images

Njuelsi su slavili na gostovanju Kolonu, 2:1, Velez je stigao do drugog mesta pobedom na gostovanju San Lorencu.

Izgubio je i River Plejt, na Monumentalu od Rasinga, 1:0.

Njuels Old Bojsi su poveli u 13. minutu golom Ignasija Skoka. Nekadašnji fudbaler AEKa pogodio je na trećoj utakmici u nizu a Paragvajac Martin Kaseres povećao je prednost gostiju u 61. minutu. Munji je postigao gol za domaći tim. Boka je u Lanus stigla kao vodeća ekipa na tabeli ali je domaćin, do ovog kola u donjem delu tabele, stigao do vođstva u 33. minutu golom koji je postigao nekadašnji reprezentativac Urugvaja, Mario Regeiro. I pored pokušaja gostiju da stignu bar do izjednačenja sve je rešeno dva minuta pre kraja kada je novi reprezentativac Argentine Dijego Valeri savladao Ustarija za konačnih 2:0... Kako stvari trenutno stoje River Plejt bi mogao još jednom u borbu za opstanak. Posle solidnog početka sezone ekipa Matijasa Almeide u pet kola ima ukupno tri boda, sada je izgubila dva meča zaredom... Na Monumentalu je Rasing iz Aveljanede slavio zahvaljujući jednom golu koji je postigao levi bek Matijas Kaijas, polovinom drugog poluvremena. Najuzbudljiviju utakmicu kola odigrali su Argentinos Juniorsi iunion Santa Fe, bilo je 3:3, domaćin je vodio rezultatom 2:0 i 3:1, gosti golovima u 83. i drugom minutu sudijske nadoknade vremena stigli do boda. Nije bilo pobednika ni u duelu Independijente - Ol Bojs (1:1), San Martin je u San Huanu bio ubedljiv protiv Kilmesa (4:0), Belgrano je savladao ekipu Godoj Krusa (1:0), Atletiko Rafaela je savladao Tigre (3:0) a Velez slavio u Boedu protiv San Lorenca. Oba gola za Velez postigao je mladi reprezentativac Argentine, Fakundo Fereira, strelac za domaćina bioje Strakualursi. Na tabeli vode Njuels Old Bojsi sa 18 bodova, jedan manje ima Velez Sarsfild, Boka je sa 16 treća. Belgrano ima 15 bodova, Rasing Klub 14, Godoj Krus 13, Kolon i Argentinos Juniorsi po 12... Jenda utakmica osmog kola igra se u ponedeljak, sastaju se Estudijantes - Arsenal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: