Rabrenović: Mihajlović nas pokrao

Generalni sekretar Vojovodine Radisav Rabrenović rekao je da je sudija Danilo Mihajlović oštetio Novosađane u duelu sa OFK Beogradom, koji je završen sa 0:0.

Izvor: JT

Ponedeljak, 24.09.2012.

09:13

Default images

Iz Vojvodine su pred okršaj na Karaburmi od FSS i Sudijske organizaciji tražili da Mihajlović ne sudi taj meč, a čak su i pretili da će napustiti teren u slučaju da ne budu zadovoljni njegovim deljenjem pravde.

Znali smo i predvideli šta će da bude na Omladinskom stadionu”, rekao je Rabrenović, “To je sramota jer smo upozoravali relevantne organe, a i pored toga desila se fudbalska krađa za koju odgovornost snose i svi ti ljudi kojima smo se obratili”.

Rabrenović kaže da je arbitar Mihajlović još u duelu Vojvodine i Javor ‘pokrao’ Novosađane i svirao za treći tim. Prema njegovim rečima, Vranjanac je i u subotu na Karaburmi delio pravdu tako da ‘romantičari’ pobede.

Kako drugačije pravdati činjenicu da je izmislio penal za domaćina, a nama poništio regularan gol. Uz to, okrenuo se kada je trebalo da se dosudi najstroža kazna za nas i sudio je ofsajd Bilbiji u čistoj šansi. Postojala je želja da Vojvodina izgubi, samo što se ipak nije desilo da OFK Beograd pobedi”, naglasio je Rabrenović.

Operativac novosadskog superligaša naglašava da je prvenstvo od starta jeseni ušlo u neregularnost, najpre zbog odlaganja utakmice Crvene zvezde i Javora, ali i s dešavanjima koja prate Vojvodinu.

Taj meč će se igrati kada bude nekima odgovaralo, a naš problem je očigledno što nećemo da stanemo u red glasačke mašine. Vojvodina će glasati za onoga za koga misli da treba. Zašto Vojvodina nema pošteno suđenje i zašto joj je zabranjeno da postavlja visoke ciljeve? Zašto su oni rezervisani za Zvezdu i Partizan? Zašto nam ne dozvole da se pošteno borimo za svaki bod? Smatramo da je sve to sramno za srpski fudbal, nažalost, praznih tribina”, zaključio je Rabrenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: