Zenit kaznio Denisova i Keržakova

Fudbalski klub Zenit saopštio je da su Ivan Denisov i Aleksandar Keržakov prebačeni u drugi tim, zbog narušavanja atmosfere u ekipi.

Izvor:

Nedelja, 23.09.2012.

15:54

Default images

"Denisov je odbio da igra, zahtevajući revidiranje ugovora. Klub smatra da su njegove želje neosnovane, jer je reč o jednom od najplaćnijih fudbalera u ruskoj ligi", navodi se u saopštenju Zenita

Denisov i Keržakov, kao i još nekoliko igrača Zenita,pobunili su se jer Brazilac Hulk i Belgijanac Aksel Vitsel imaju veće plate od ostatka ekipe.

Na stranu Denisova i Keržakova stali su nosioci igre Zenita - Vjačislav Malafejev, Aleksandar Anjukov i Vladimir Bistrov.

"Istina je da ekipa trenutno nije mentalno stabilna. Neki igrači su ljuti, ali moraju da shvate da njihov način razmišljanja nije pošten. Naši navijači mogu da budu mirni, jer će uskoro sve biti u najboljem redu", rekao je trener Zenita Lučano Spaleti.

Uprava kluba iz Sankt Peterburga angažovala je u finišu prelaznog roka Hulka i Vitsela za 95 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: