Pobuna u Zenitu zbog Hulka, Vitsela

Glavni igrači ruskog šampiona Zenita iz Sankt Peterburga pobunili su se nakon dolaska Hulka i Aksela Vitsela zahtevajući veće plate.

Izvor: AK

Nedelja, 23.09.2012.

03:54

Default images

Prvi sa zahtevom da mu se poboljša ugovor istupio je vezni igrač Igor Denisov, nakon čega ga je trener Lučano Spaleti poslao u mladi tim Zenita u petak, pa nije igrao u Samari u subotu.

Njegovim stopama je navodno krenuo i najbolji strelac tima Aleksandar Keržakov koji je takođe prebačen u mladi tim, mada je on odigrao prvo poluvreme u remiju sa Krilja Sovjetovom (2:2).

Među ostalim nezadovoljnim igračima Zenita nalaze se Aleksandar Anjukov i Vladimir Bistrov, a sva četvorica su ključni igrači ruske reprezentacije.

Trener Zenita Lučano Spaleti nije negirao ove navode, istakavši da je optimista u vezi sa stanjem u timu.

"Činjenica je da tim trenutno nije u najboljem mentalnom stanju, jer neki igrači osećaju da imaju pravo da se bude u ovom trenutku. Oni moraju da shvate da način na koji razmišljaju nije fer", istakao je Spaleti.

Hulk i Vitsel su stigli u Zenit 3. septembra kao velika pojačanja vredna ukupno 80 miliona evra. Zenit je od tada doživeo dva ubedljiva poraza (Terek u Premijer ligi i Malaga u Ligi šampiona), te remizirao u Samari. Samo je Hulk postigao gol, i to upravo u subotu, na fantastičan način:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: