Alivodić: Zasluženo pobedili

Fudbaler Novog Pazara Enver Alivodić rekao je da je njegov tim odlično odigrao u pobedi od 3:2 protiv BSK-a u Borči i da je presrećan zbog veoma važne pobede.

Izvor: NS

Subota, 22.09.2012.

20:54

Default images

Strelac prvog gola za Novi Pazar je dodao i da je njegov tim zbog hrabre i koncentrisane igre nagrađen pogotkom u poslednjim trenucima meča.

"Malo smo i nagrađeni pogotkom u samom finišu. To je neka vrsta satisfakcije jer smo na sličan način ispustili pobede nad Radničkim 1923 i Spartakom, pa i bod protiv Crvene zvezde", rekao je on i dodao da je Novi Pazar zaslužio tri boda.

Alivodić je posle utakmice u Borči za radio Sto plus rekao da je utakmica bila kvalitetna i veoma otvorena.

"Proveo sam lepe trenutke u Borči, poznavao sam dobro neke igrače tog tima i znao sam da neće biti lako. Ulog je bio veliki, ali je atmosfera na terenu i tribinama bila prava sportska", ocenio je Alivodić.

On je rekao da ovu pobedu posvećuje navijačima Novog Pazara od kojih očekuje veliku podršku u nastavku prvenstva.

"Novopazarska publika se uželela fudbala, a i mi igrači smo tužni što smo prethodna dva meča na svom terenu odigrali pred praznim tribinama. Očekujem paklenu atmosferu u sledećem kolu, kada nam dolazi Donji Srem", zaključio je Alivodić.

Novi Pazar posle nekompletnog šestog kola zauzima sedmo mesto u Super ligi s devet bodova.

Izabranike Dragoljuba Bekvalca u sredu, 26. septembra, očekuje meč 1/16 finala Kupa Srbije, protiv prvoligaša Mladosti u Lučanima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: