Vermezović: Sloboda je težak rival

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je užička Sloboda nezgodan protivnik, ali da veruje da njegov tim može da zabeleži pobedu.

Izvor: JT

Subota, 22.09.2012.

15:14

Default images

Duel ta dva tima zatvara šesto kolo Jelen Superlige, a na programu je u nedelju od 18 časova na stadionu u Humskoj.

“Očekujem tešku utakmicu, ne samo zbog činjenice što smo u četvrtak igrali u Evropi, nego i zbog toga što je Sloboda jedan od najnezgodnijih protivnika u našoj ligi”, istakao je Vermezović.

Znamo kakav smo bilans sa Užičanima imali prošle sezone i zbog toga su nam veliki dužnici. Reč je o iskusnoj ekipi koja zna da igra na rezultat, imaju odličnog trenera, a najveća opasnost preti nam od Ranđelovića, Beljića i Tijaga”, dodao je Vermezović.

Trener ‘crno-belih’ najavio je da neće mnogo menjati tim u odnosu na onaj koji je igrao protiv Nefčija, ali i da će utakmicu protiv Slobode početi sa dva napadača.

Svi igrači, osim povređenih Eduarda, Tomaševića i golmana Petrovića, koji nema pravo nastupa zbog crvenog kartona, biće u karantinu i konkurisaće za tim. Očekujem dobru utakmicu i da nastavimo niz pobeda”, dodao je Vermezović.

Pobedu i dobru utakmicu očekuje i Stefan Šćepović.

Učinićemo sve da pružimo svoj maksimum, ostvarimo pobedu i zadržimo prvo mesto na tabel. Sloboda igra odličan fudbal i očekujem dobru utakmicu”, rekao je Šćepović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: