Mitrović: Stamenković me provocirao

Fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović rekao je da ga je golman Neftčija Saša Stamenković provocirao i da je zato burno reagovao posle meča ta dva tima.

Izvor: JM

Subota, 22.09.2012.

13:14

Default images

Taj duel završen je bez golova, a ostao je u senci varnica između Stamenkovića i igrača, kao i navijača šampiona Srbije.

"Iskreno ne znam šta da kažem o tom čoveku. Provocirao je izjavama pre meča, provocirao je tokom meča, valjao se na terenu da bi ’ukrao vreme’, kao da nije sportista", rekao je Mitrović.

Mladi fudbaler šampiona Srbije objašnjava šta se desilo po završetku utakmice.

"Posle meča je provocirao i nas i naše navijače. Pokazao je srednji prst i podigao dres ispod kojeg je bila majica Zvezde, kao da je zaboravio gde se nalazi. Priznajem, u afektu sam odreagovao. Mogao je sportski da se ponaša kao što su odreagovali njegovi saigrači sa kojim smo se svi pozdravili", dodao je Mitrović.

Partizan je u grupi još sa italijanskim Interom i ruskim Rubinom iz Kazanja. ’Crno-beli’ će u sledećem kolu, koje se igra 4. oktobra, gostovati u Rusiji gde igraju meč protiv Rubina.

Partizan je igrao bez golova sa azerbejdžanskim predstavnikom na početku grupne faze Lige Evrope. Bivši golman Crvene zvezde Stamenković je bio u centru pažnje tokom većeg dela utakmice i zbog sramnog transparenta na južnoj tribini stadiona u Humskoj, ali i u uvredljivih povika, a po završetku meča golman Neftčija je izneo niz uvreda na račun navijača Partizana i Vladimira Stojkovića. Potpredsednik Neftčija Tair Sulejmanov najavio je da će se šampion Azerbejdžana žaliti UEFA zbog ponašanja navijača i igrača Partizana u prvom kolu Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: