Partizan na Vujičićevom predavanju

Fudbaleri Partizana prisustvovali su predavanju koje je u petak u „Sava centru“ izveo poznati svetski inspirativni govornik Nik Vujičić.

Izvor: JT

Subota, 22.09.2012.

11:11

Default images

Delegaciju ’crno-belih’ činili su sportski direktor Ljubiša Tumbaković, direktor marketinga Snežana Filipović, trener Vladimir Vermezović i svi prvotimci srpskog šampiona na čelu sa kapitenom Sašom Ilićem, koji je Vujičiću poklonio dres sa brojem 22.

Vujičić se ranije tokom dana družio i sa direktorom svih selekcija FSS Savom Miloševićem, koji mu je poklonio dres 'orlova'.

Izuzetno sam uzbuđen zbog dolaska u Srbiju. Iako sam ranije dolazio u privatne posete rođacima, ovo će biti prvi put da se i zvanično predstavim građanima Srbije. Redovno pratim sve što se ovde desava i svestan sam svih poteškoća sa kojima su se Srbi suočavali i suočavaju, ali takođe i potencijala našeg naroda. Moj moto u životu je da ukoliko ne mogu da postignu čudo, postanu čudo i da imaju izbor da ili budu zahvalni za ono što imaju ili ogorčeni zbog onog što nemaju. To mi je puno puta pomoglo u životu i dalo snage da nastavim dalje, čak i kada je izgledalo da izlaza nema“, rekao je Vujičić.

Vujičić je Australijanac srpskog porekla, koji je rođen sa tetra-amelija sindromom i nema sva četiri ekstremiteta.

U Beograd je stigao kako bi održao predavanje i promovisao svoju novu knjigu, a u subotu će posetiti Novi Sad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: