SAF: Runi još nije spreman

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson izjavio je Vejn Runi još nije dovoljno oporavljen od povrede i da u nedelju neće moći da igra u derbiju sa Liverpulom.

Izvor: NS

Petak, 21.09.2012.

16:06

Default images

"Bilo je nagoveštaja da će Runi moći da igra, ali to ipak nije slučaj. On nije daleko od povratka na teren, naporno radi i mogao bi da bude u konkurenciji za tim u narednom kolu", rekao je Ferguson.

Centarfor Mančester junajteda pauzira već mesec dana zbog povrede noge zadobijene u pobedi njegove ekipe od 3:2 nad Fulamom.

Ferguson je dodao da su Ešli Jang i Daren Flečer, takođe, blizu povratka u tim.

"Jang još ima modricu, ali bi trebalo da bude spreman za dve-tri nedelje, dok Flečer neće početi utakmicu protiv Liverpula, ali će igrati protiv Njukasla. To je odlična utakmica za njega da bude opet u startnoj postavi", istakao je Ferguson, koji je apelovao na navijače Liverpula i Mančestera da prestanu da pevaju pogrdne pesme vezane za tragedije.

Kapiten Nemanja Vidić je takođe pozvao navijače da u Liverpulu pokažu poštovanje prema domaćinu i ne pevaju pesme o tragediji na stadionu Hilsboro.

Mančester junajted će u nedelju 23. septembra gostovati jednom od najvećih rivala, u utakmici petog kola engleske Premijer lige.

Junajted je trenutno drugi na tabeli sa devet bodova, jednim manje od vodećeg Čelsija, dok je Liverpul 17. sa dva boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: