Milinković očekuje pobedu

Novi trener OFK Beograda Zoran Milinković rekao je da njegovi fudbaleri mogu da pobede Vojvodinu ako daju sve od sebe.

Izvor: NS

Petak, 21.09.2012.

14:46

Default images

Milinković, koji je pre par dana u klub došao kao zamena za Stevicu Kuzmanovskog smatra da njegov tim može da stigne do prva tri boda u ligi u novoj sezoni.

"Uz dužno poštovanje prema ekipi Vojvodine, očekujem pravu utakmicu u kojoj ćemo mi ostvariti dobar rezultat. Verujem da će moji igrači dati sve od sebe i samim tim znam da nisu mala očekivanja ni kod njih", rekao je Milinković novinarima u Beogradu.

OFK posle pet kola Super lige ima samo jedan bod, pa je klub odlučio da umesto Stevice Kuzmanoskog za trenera postavi Milinkovića, koji će debitovati na klupi "romantičara" protiv Vojvodine.

"Specifičan je trenutak pred nama, ali idemo korak po korak, jer samo na taj način možemo izaći iz situacije u kojoj se nalazimo. Nemamo izbora i bez kalkulacija ulazimo u utakmicu sa Novosađanima", rekao je Milinković.

Kapiten OFK-a Nemanja Nikolić rekao je da je njegova ekipa svesna loše pozicije u kojoj se nalazi.

"Svi do jednog smo svesni pozicije u kojoj se nalazimo. Dolazi nam odlična ekipa, ali to ne mora ništa da znači. Na nama je da preuzmemo odgovornost i da pružimo dobru partiju kako bismo uzeli prva tri boda", rekao je Nikolić.

OFK dočekuje Vojvodinu u subotu 22. septembra u 16.30 časova na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: