Grbić: Odbojka na pesku u Jagodini

Jagodina će u bliskoj budućnosti postati jedan od centara odbojke na pesku, rekao je potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije Vladimir Grbić.

Izvor: B92

Petak, 21.09.2012.

14:17

Default images

Grbić je prilikom posete tom gradu rekao je da će teren za odbojku na pesku biti napravljen najverovatnije u okviru Akva parka.

Grbić je sa svojim saradnicima iz OSS i čelnicima jagodinskih odbojkaških klubova obišao Sportsku halu, Akva park i Gradski stadion kako bi video da li postoje uslovi za treninge i održavanje utakmica mladjih selekcija reprezentacije.

"Opšte je poznato koliko Jagodina ulaže u sport, a naš cilj i ideja su da pomognemo radnicima odbojkaškog sporta i da kao institucija prenesemo ono što su najnovije tendencije, naročito one koje se odnose na odbojku na pesku", kazao je Grbić novinarima.

On je dodao da je prvi put u Jagodini i da je prostor koji je video u Akva parku "više nego zadovoljavajući za pravljenje terena za odbojku na pesku".

"Treba da vidimo koja će lokacija tokom leta biti eventualno budući centar u odbojci na pesku", istakao je Grbić.

Potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije je naglasio da je ove godine napravljena nacionalna liga u odbojci na pesku i da je u Novom Sadu održano Evropsko prvensto u tom sportu.

"Kroz školu Vip Beach Mastersa, koju sam ja vodio, prošlo je 2.040 dece. Najbitnije je da probamo da okupimo što više dece i da ih uključimo u sport. Škola je besplatna, a deca tu stiču osnovna znanja o odbojci na pesku", objasnio je Grbić.

Sportski direktor Sportskog saveza Jagodine Zoran Gligorijević kazao je da se nada da će Jagodina postati centar za mladje selekcije u odbojci i da će se u tom gradu uskoro igrati međunarodne utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: