Svađa Inzagija i Alegrija

Legandarni napadač Milana, a sada trener u mlađim kategorijama tog kluba, Filipo Inzagi sukobio se sa trenerom ‘rosonera’ Masimilijanom Alegrijem.

Izvor: NS

Petak, 21.09.2012.

13:03

Default images

Italijanski mediji navode da se Alegri u četvrtak pojavio u Vizmari, trening centru mlađih kategorija kluba, Inzagi i Alegri su se prvo rukovali i ništa nije slutilo da će doći do sukoba.

Ipak, ubrzo nakon toga došlo je do svađe, jer je Inzagi navodno rekao Alegriju da ne shvata svoj posao dovoljno ozbiljno. Alegri je odgovorio da ga Inzagi kritikuje jer želi da preuzme njegovu funkciju na klupi prvog tima.

"Razgovarao sam sa obojicom. Oni su negirali da je došlo do sukoba. Što se mene tiče, ništa se nije desilo", rekao je potpredsednik Milana Adrijano Galijani.

U italijanskim medijima spekuliše se da bi sledeća prvenstvena utakmica sa Udinezeom mogla da bude odlučujuća za Alegrijevu budućnost na klupi rosonera.

Ekipa Milana je u prva tri kola Serije A zabeležila samo jednu pobedu i dva poraza i trenutno je na 10. mestu na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: